Sarmale de post
Detalii
Sarmale nu doar pentru perioada de post, ci în general în perioadele în care doriți să variați meniul clasic sau doriți să încercați ceva nou!
Specificații
Ambalare | Bax 5 kg. |
Condiții de păstrare | −18 ºC |
Termen de valabilitate | 12 luni. După deschiderea produsului termenul de valabilitate este 2-3 zile la temperatura între 1-4 ºC. |
Mod de utilizare | Produsul se decongelează timp de 12 ore la temperatura de 1-4 ºC. Se pune la fiert timp de 90 minute la foc moderat. |
Gramaj | ~40-50 g/sarmale |
Recomandări
Carnea este înlocuită cu ingrediente vegetale: granulat de soia, orez, ciuperci, morcovi. Mixul de condimente (pasta de tomate, boia, mărar, cimbru, busuioc, piper) face din sărmăluțele noastre de post o adevărata explozie de arome.
Nu uitați să puneți crenguțe de cimbru și mărar pe fundul oalei înainte de fierbere.
Serviți fierbinte asezonat cu smântână groasă, ardei iuți murați, etc.
Ingrediente
Varză murată 42% (varză, apă, sare neiodată), mix vegan (texturat proteic de soia, agent de îngroșare-E-461, arome naturale și arome, condimente și legume deshidratate în proporție variabilă, piper, ceapă, boia, sare, fibre vegetale, suc de sfeclă roșie, coloranți-E150c, E160c) orez, ciuperci, morcovi, ceapă, pastă de tomate (roșii, sare de masă), sare, boia, mărar, cimbru, busuioc, piper.