Rólunk

A HEDEZ Import Export Kft. a húsfeldolgozás piacának aktív résztvevője.

Cégünk - előkészítő és csomagoló szekcióval - a belföldi piacon értékesíti hagyományos, házias ízesítéssel készült félkész termékeit, melyek marha-, sertés- és csirkehúsból készülnek. Gyorséttermek és közétkeztetési cégek munkáját szeretnénk megkönnyíteni azáltal, hogy termékeink „készen állnak a sütésre-főzésre” (ready to cook).

A kiváló minőségű húst kizárólag Romániából vásároljuk. Termékeinket 4, vagy 5 kg-os dobozokban, gyorsfagyasztott formában csomagoljuk és forgalmazzuk. A termékek SRAC SR EN ISO 9001:2015 és SR EN ISO 22000:2005 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A négy éves régiséggel rendelkező cégünk 2018-ban 8 millió lej jövedelmet valósított meg 400 tonna húskészítmény értékesítésével. Jelenleg 32 alkalmazottat foglalkoztatunk.

Ügyfeleink közé tartozik az Auchan Romania hipermarket, a Hypermarche Cora és a Bertis Kft., valamint gyorséttermek és közétkeztetési cégek.

Hosszú távon vállalatunk arra törekszik, hogy bővítse a termelési palettát „fogyasztásra kész” (ready to eat) csomagolt és hűtött termékekkel is, amelyeket csak melegíteni kell. Ehhez a tevékenységhez partnereket és forgalmazókat keresünk.